31/1

andra dagen på bettans hudvård och idag har jag vart med och kollat på frans och brynfärgning och en ansiktsbehandling med por-rengöring. Jag har väl inte fått göra så jättemycket än, har fått lägga concealer på kunden som gjorde frans och brynfärgning :)
så jag har använt mig av ett mineralsmink som heter bare minerals.
Jag är inte så mycket för mineralsmink, mest mineral concealers och foundations eftersom dom flesta nästan ser lite glittriga ut, och så tycker jag inte att dom täcker så bra.
Men bara för att det inte passar mig så behöver inte det betyda att det är dåligt! Det som är bra med mineralsmink är ju att det inte täpper igen porerna, utan låter huden andas :)
Iallafall..ikväll har jag vart med bästaste Elin.
Har inte träffat henne på kanske en månad, och det är ju egentligen skittråkigt att man inte träffas oftare men det känns ju som tiden inte räcker till! På vardagarna är det ju skola och på helgerna åker hon ju till sin pojkvän i gbg :/ Jaja, man får ta sig tid helt enkelt! :)











30/1

Har haft min första dag på Bettans hudvård. Det är ju inte första gången jag har praktik där, jag var där i höstas med :) Idag har jag vart med och kollat på en ayurvedisk (haha tror det stavas så) ansiktsbehandling. Massa olika oljor, krämer och masker haha, men det är lite intressant att kolla på :) Elisabeth/da boss jobbar med en indisk filosofi som består av att det finns tre olika typer av energier, vata, pitta och kapha. Man kan vara en blandning utav alla eller så kan man vara mer åt en energi, man ser det på kroppsbyggnad, hudtyp, persontyp levnadssätt etc. svårt att förklara allt i en text men jag är iallafall mest vata lite pitta :)När jag kom hem så gjorde jag en egen liten ansiktsbehandling med skrubb, ansiktsmask och en pittahudkräm som jag fick med på prov..ibland får man pyssla om sig själv :)
Fint med mascara under ögonen också. yeppyepp

Kvällsmys

Ligger i soffan med Rasmus hos Martin och tittar på film haha, lät lite knas men vi har faktiskt fått låna hans hus hela denna veckan eftersom han är i Tjeckien :) Lite skumt att "bo" hos någon annan, hittar ingenting. Men skönt att kunna vara ensamma :) min sömntuta till pojkvän har ju redan somnat så vi ska väl gå o lägga oss snart! Känner att jag har blivit värsta hängivna bloggaren här haha :)








29/1

Va nere i stan för en stund sen och fixade praktikplats, har ju haft lite panik över det eftersom det är praktik denna, och nästa vecka.
Så jag ska vara hos Bettans hudvård resten av veckan. Så får vi se hur det blir nästa vecka :)
Så efter jag hade vart där så gick jag i affärer och fick såklart med mig lite smågrejer hem, ett puder från isadora och ett matt top coat (testade det men blev skitdåligt med det nagelacket så tyvärr ingen bild) :)






Sunset

I fredag var första gången på länge som jag orkade lägga tid på smink och verkligen tyckte att det var kul! jag kan tycka det är svårt att komma på hur man vill att det ska se ut men ibland letar sig fantasin fram! :) tycker dock inte att skuggorna fäste så bra som jag ville, men för att vara så billiga så tycker jag dom är bra! :) måste köpa ögonskuggsprimer!
jag använde mig av den gula, orangea, rosa, lila och svarta :)








28/1

Känns ju lite smått egocentriskt att skaffa blogg, för vem fan vill läsa om mitt liv liksom haha. men efter att izzy övertalade mig så gjorde jag väl det då haha :) Kan vara skönt att skriva av sig ibland! :)

Design!

Hej mickis, har fixat din design nu visst är jag snäll?
Puss / Izabell <3

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.