GLOSSYBOX

Äntligen har min första glossybox kommit!



bild lånad från www.lindahallberg.se

Den innehöll
1.
En fotgel, luktar typ som tigerbalsam. Inget som jag skulle använda dagligen men något som kan vara kul att ha när man vill pyssla om sig lite extra :)
2.
Ett korallfärgat nagellack. älskar färgen! får bättra på min bränna så blir det ännu snyggare! ;)
3.
En primer. Använde denna igår och tyckte den var super! känns som sammet på huden och tyckte att sminket höll sig jättebra och blev inte alls oljig som jag annars brukar bli i slutet av kvällen :)
4.
En inpackning för färgat hår från goldwell. provade även denna igår och tyckte den luktade jättegott. Tyckte väl inte den var något speciellt dock men helt okej!
5. En duschgel. Luktar ros vilket påminner lite som min mormors gamla parfymer. sådär

Lugnat ner mig nu

Skulle ju ut till krogen för första gången i fredags och det var jag ju också. Hade förfest och sa att alla skulle komma halv åtta, alla kom klockan halv 9-9 haha. Eftersom bussen till Borås gick 22 : 40 så hann det inte bli så mycket förfest, och det var ju synd eftersom det är på förfesten man blir taggad :/ sen vart det lite drama med som gjorde att festen dog lite mer. men jag hade kul sen iallafall, det blir ju vad man gör det till! :) så kul att alla ville följa med till Borås som var där! till och med Zeb och Albin! Träffade Elsa och Josefin på Harrys med och det var jättekul! Får gå ut någon mer gång med dom! :)För övrigt så började jag jobba på bilprovningen förra veckan, jobbar som vaktmästare där och det passar ju mig perfekt haha. Jag har fixat iordning deras altan, städat och har målat varningslinjer inne i hallarna, fint blev det! Dock har jag lyckats att bli sjuk, precis lagom nu när jag ska jobba och tjäna pengar! halsont och feber, feber var ju bara igår som tur är :) hoppas på att bli frisk typ nu..Imorgon ska jag iallafall åka med Rasmus, Rasmus syster och hennes pojkvän till falköping där Rasmus andra syster och hennes familj bor, det ska bli kul! :)Bilder ifrån i fredags :) kriminellt snygga (min dubbelhaka <3) snuws
Selinas miner ♥
  <3 Och Jobb osminkad och vackerrrr Måste dessutom slänga in några bilder på min fina biiil som jag tvättade för första gången i söndags (:

Omg

 
 
Orkar inte med mig själv. har suttit och underhållt mina kompisar (mig själv?) med cp snapchatar till alla. När jag väl är på det humöret går det inte att stoppa. Jag ber om ursäkt mina vänner, Förlåt! Elsa försökte övertala mig att skaffa vine och lägga ut mina cpryck för allmänheten men folk hade ju trott att jag var psyk och man måste bry sig om vad alla andra tycker!Alla ni fyra personer som läser min blogg får gärna lägga till mig på snapchat. Jag heter så mycket soom: mikaelaisaksson . mitt namn nivet.
PEACE OUT! #mintröjaärutochin

Äntligen 18!!

Igår var det min 18 årsdag, äntligen! längtat som en tok i 2 års tid. Tror väl att jag ska inviga min 18årighet imorgon genom att gå på krogen, vi får se..jag ska iallafall ha lite förfest här hemma och sen får vi se vad som händer :) Igår så började dagen med att jag tog bussen till jobbet, åkte gratis för kortmaskinen funkade inte och jag fick till och med lite skjuts utav busschauffören för att jag skulle slippa gå så långt. sen fick jag räkmacka till frukost av pappa på jobbet och kinamat till lunch :) Sen när min lunch var slut och jag började jobba så ringde rasmus och sa att han stod utanför och när jag kom ut så satt han i bilen med blommor till mig :$ så söt är han <3 sen på kvällenn kom mim familj hit och firade mig..fick massa fina presenter! fick 1000 utav pappa och 500 utav mormor och morfar, 400 i presentkort utav fam Lund som gäller i massa affärer i ulricehamn. fick en 6 månaders prenumeration på glossybox av andré, bdellium penslar av mamma och så är Sandra och Peters present påväg :) jag kommer få den ryggsäcken jag önskade mig :))))




jagbocjäh min älskling <3


pappa, , sandra, andré, marie och Ella :) <3


lilla morfar <3



Härliga Blidsberg

Igår så var jag och Zeb, Albin, Linda, Linnéa och Emilia och grillade på Flatabadet, jag och Albin badade också, ingen annan vågade haha. Linda, Emilia och Linnéa drog hem vid halv elva, Linda har haft körtelfeber så hon var tvungen att åka hem och vila :/ Men det var kul att träffa henne igen! Sen gick jag och pojkarna hem till zeb (gick alltså från dalum till Blidsberg, sååå ont i benen) och där stog jag i garaget och väntade på att killarna skulle bygga klart sina grejer. Satt och vänta tills klockan tre på natten haha men det är la kul att få prata med dom :) Sen så gick och sov jag hos Albin eftersom det inte finns några möbler hemma hos pappa, så får la sova hos min kusin varje gång jag är i Blidsberg haha ;)
Sen gick vi upp, åt frukost och satte oss i solen och lyssnade på musik tills jag gick hem till pappa och Albin gick till jobbet. Nu så blir det väl att klippa gräset här hemma och senare ikväll så ska jag till izabell på födelsedags/inflyttningsfest :)


söt bild









Albins fina utsikt och soldäck :)

Äntligen sommar

Det är så jävla varmt ute så jag vet inte vad! Skönt men lite för varmt ibland, pool skulle man haft! :) Igår så var jag och mamma hos andré först för att han ska hjälpa henne att sälja motorcykeln. Om fyra dagar fyller jag år och jag gör såklart alltid klart för min familj vad jag önskar mig haha. skickade en länk till min syster på en väska jag vill ha. Sa till andré att jag ville ha en prenumeration på glossybox och hjälpte honom beställa det och i samma veva så visade jag mamma vilket penselset jag vill ha så nu är det beställt haha. Det är så man får vad man vill ha! Pappas present är fortfarande ett mysterium, det enda jag har kvar på min önskelista är tatueringspengar och en steampod! Men steampoden kostar 2000 så det tror jag väl inte att jag får haha :) Rasmus vet jag sen länge vad jag ska få av honom, han har länge planerat att jag ska få hans lilla golf som han har haft i vinter, bara att han ska fixa lite grejer på den :) Jag får se till att ta körkort bara! Sen har jag ingen aning om hur jag ska ha råd med den :( Har ju inget jobb efter sista december för caféet ska läggas ner..
Men jag får väl köra den när jag har råd! :)
Det ska bli så gött att fylla 18!! Man får mycket lättare jobb, högre löner, körkort, krogen. Och jag slipper ha mina föräldrars underskrift på allt! Sweet 18!





min baby är i Norge på bilträff och har vart sen i torsdags, kommer dock hem imorgon men jag saknar dig! <3





Ombre lips

Förra veckan så gjorde jag röda ombre lips. kan tycka att det är sjukt snyggt till en annars enkel sminkning med lite mascara och eyeliner. Det blir det lilla extra och inte bara vanliga röda läppar.