Jacka

Ååh vad jag är sugen på en ny jacka!! Är sugen på en oversize skinnjacka nu till våren, vill ha i en i bikerstil.
Är såååå trött på min gamla skinnjacka som är typ 3 år. Funderar ju dock på om jag vill ha råd att köpa en ny jacka (jaa, VILL ha råd, har råd men vet inte vad jag vill lägga pengar på) känns ju som att om jag köper en ny så är jag pank sen och kan inte göra något :) Sitter i mitt huvud, för jag vet att jag egentligen kan överleva på 500 spänn i månaden.
Sen till sommaren så vill jag ha en ny jeansjacka också hehe. också den vill jag ha i bikerstil, har inte hittat drömjackan än men jag letar fortfarande! Finns en snygg jeansjacka på Lindex, har inte provat den än, kan hända att den är asful på :)
 
 
 
 
 
 
 
Älskar den här!
 
 
 
 

Lööördag

Dagen började grymt bra, vaknade upp med min älskling, och vid klockan 11 eller någonting så ringer peraxel (en affär i Ulricehamn) och säger att jag har vunnit klockan som jag var med och tävlade om på tjejkvällen i torsdags :D Blev så lycklig! Eftersom mamma så gärna också ville ha klockan så beslutade jag att vi skulle dela på den, att det är bådas :) Ska hämta upp den där i veckan!
var ju på lite fest igår, jag och Martin blandade bål och skötte grillen :)
Jag var ensam tjej där bland massa bilintresserade killar med haha, men det var kul ändå! Stötte ju som vanligt på kompisar till min bror där haha. Sen senare på kvällen drog vi ner till stan och där träffade jag Elin och massa andra roliga människor :)
Nu ikväll ska jag väl åka till pappa, får väl se vad jag kan hitta på där :) Rasmus kanske kommer ut sen, får se :)

Har förresten på mig det nya liquidsand nagellacket som jag och mamma köpte, jättefint!!








vet inte vilken färg vi ska välja, jag tycker om den rosa och mamma den svarta, samtidigt är den vita jättefin den med! Hjälp?




Hittade inte en bålskål, men det fick bli en nyinköpt hink ;)









Blond och lars-åke glasögon.

I förrgår slingade jag och klippte håret, blev supernöjd med färgen och allt! Men är så himla ovan vid det, känner mig blond, fast det är jag ju såklart inte, känns så för att jag har haft så mörkt hår innan :)
Vet inte riktigt om jag passar i det riktigt än, men är säker på att jag kommer känna mig mer bekväm i det sen! :)
Igår var det tjejkväll i stan och jag gick med mamma, vi shoppade smink och nagellack, jag köpte smink till balsminkningarna jag ska göra, så ser fram emot att prova dom!
Nagellacket kommer kanske på bild i ett annat inlägg, det var ett blått liquid sand nagellack från OPI, såå fint!
Vi gick också in i en affär med aaas fina smycken och jag blev helt kär i ett halsband men ville inte köpa det för det hade svidit i plånboken! Men sen när jag kom hem så kommer mamma med en present, och gissa vad det var i? HALSBANDET! Älskar dig mamma<3
Vad händer idag då? Vaknade upp med huvudvärk så får se om jag orkar gå på sminket som är i eftermiddag, sminka med hög musik och huvudvärk är inte så kul..
Sen ikväll så kanske jag ska till Martin, beror på om Robin o Rasmus ska dit eller inte, Martin ska ha lite grillfest så det blir nog kul!
På lördag ska jag nog till pappa tror jag, han ska ju flytta ifrån bberg nu :(( Men iaf så ska jag hjälpa till att städa lite inför husvisningen :)
Juuust det, ska ju köpa nya glasögon och bestämde mig för ett par lars-åke glasögon! Fråga mig inte varför, men för mig är det Larsåke glasögon! Man skulle också kunna kalla dom pilotglasögon men det är inte lika kul.
Passar veeerkligen inte i glasögon men dom här är iaf bättre än mina förra :)
Fått reda på en grej som irriterar mig sjukt mycket, varför ens liksom...?

Två dagar i raad!

Bloggat två dagar i rad nu, känner mig duktig haha! och jaaa, alla bryr sig.
Vi gjorde bröllopsfrisyrer idag på hantverken, tyckte det var jättekul faktiskt! Frisyren skulle inkludera en slöja och en krona, eftersom vi i första hand skulle öva på fästen (fästa slöja och krona då haha). hade lång dag i skolan idag, ända till 16:40, så kom hem runt halv sex..men bleev sååå glad när jag kom hem för då var Syster och lilla Ella på besök så då satt jag och pratade med dom lite dom åkte hem, myyysigt! Ska slinga håret imorgon, är lite nervös för vet inte om ljusare hår kommer passa mig!! bild på ungefär hur jag vill ha det finns nedan. Nu hade jag tänkt lägga mig och titta på lite film, kanske till och med kan somna lite tidigare idag :)






mosters tumme är mumsig!








Hårfärgen jag vill ha! Hade ju inte haft något emot att se ut som henne heller...


Måndag 22/3

Kom på när jag skrev rubriken att jag och Rasmus har vart tillsammans i 1 år och 8 månader imorgon, Myyys!

Har precis satt i mig den som kan ha varit världens goaste räk/kräftmacka med avokado och räkröra. Det sååå gott och nu är jag så jävla mätt så..jag vet inte vad. Jag får nog ta att bli bättre på att blogga tror jag, bloggar när mina kompisar säger till mig haha :)

Helgen då? Jo tack, helgen har vart en blandning mellan bra och dåligt, men mest bra :) I fredags gjorde jag typ ingenting, var i skola till 16:40 :/ I lördags så skulle jag vart med Rasmus men han höll på med sin bil så drog och var med lite gooooa gamla vännerrrr, och nya vänner(?) Och i söndags var jag på dop för Rasmus brorson Mio :) Efter det så drog jag och Rasmus till Martin och sen vidare in till Borås för att titta på race :)

Det är helskumt, för nu för tiden när jag går ut (fest eller vad som helst) Så träffar jag nästan alltid på folk som känner mina syskon som är 7 och 10 år äldre än vad jag är haha, lite illa, är alltid yngst typ.

I onsdags så köpte jag en ny eyeliner som visade sig vara vrålbra och lätt att använda, också lätt att tvätta bort med bara vatten vilket jag tycker är bra!
Ja men det här blev ju en jävligt lång text men iböand behöver man skriva av sig!
























Blogghumör

Du är den som alltid får mig att le, som får mig glad när jag är ledsen. Du säger alltid roliga saker och har ibland kloka och bra idéer. Du finns alltid där när jag behöver dig, iallafall när jag har internetanslutning. 9gag<3



Det här var så jag idag, helt ofixat hår, inte plattat, inte kammat och blött ute. Det är = lejonman\afro
























GelLack

Idag stod entrepenörskap och svenska på schemat. Efter entreprenörskapet så skulle vi egentligen haft naturkunskap men vi hade visst hemuppgift, men den skickade jag in förra veckan haha, har blivit så jäkla stud så det är galet! Iaf då hade vi hål på fyra timmar tills svenskan började så jag och Heena drog hem till henne och så gjorde hon gellack naglar på mig. gellack är inget vanligt nagellack. Detta nagellacket kan hålla i upp till två veckor, asgött att inte behöva måla om dom ju! Man torkar naglarna under en UV lampa efter varje steg. Vet egentligen inte så mycket om det här lacket än, är inte så påläst men vi ska lära oss det nästa år i skolan och ser jättemycket fram emot det! Nu så sitter jag på bussen med Billy påväg hem :) Tänkte se sista avsnittet av vampire diaries på säsong fyra annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll.




Korta naglar, filade ner dom för att få dom jämna :)

Smink som håller hela dagen, eller inte

Är det bara jag som tycker att i mitten av dagen så har nästan allt smink gått bort? Hatar att behöva sminka om mig mitt på dagen bara för att det har gått bort och för att inte se ut som om jag har dränkt mitt ansikte i olja typ haha :)
Vet att de flesta säger att om man blir oljig efter några timmar så är det bara att lägga på puder, men det funkar inte på mig, för efter tio min så är pudret borta, inteee kul! Samma med rouge, mitt ansikte praktiskt taget käkar rouge, sitter i typ fem min haha. Har provat primer under foundationen men det hjälper inte det heller..
Jag kanske borde utforska mer vilken foundation som passar bäst för mig, en vattenbaserad förmodligen. Just nu så använder jag de här tre basprodukterna, blandar de två foundationena för att få fram en bra färg :)




jag imorses efter att jag hade sminkat mig, skippade dock foundation i hela ansiktet och tog bara runt näsan och tog puder och rouge på det :)