Massa kalas

Gårdagen var full med kalas. Först var vi hos Rasmus mamma och hennes man, dom fyllde 60 för ett tag sen så dom hade ett stort släktkalas och släkten från Stockholm kom t.om till lilla vegby :) Sen efter det så åkte vi till pappa, det var sista kvällen i huset innan pappa flyttar ut :(

Idag ska jag nog städa huset lite, mamma kommer ju hem imon efter en vecka i spanien :)
Sen tror jag att jag ska gå och hälsa på izabell i hennes nya lägenhet. Alla mina vänner i Blidsberg borde definitivt flytta till ulricehamn nu när jag inte kan hälsa på i Blidsberg lika lätt!



haha mina strumpor ser förjävliga ut...menmen






pappas hus

Jun. 27, 2013

Igår var jag med Rasmus när han tatuerade sig för första gången. Vi var på Vectorious art i Falköping där Rasmus syrras pojkvän Victor tatuerade Rasmus. Det var tänkt att den skulle bli klar på en dag men det sista verkade inte bläcket vilja fästa på rasmus hud så vi ska tillbaka dit om två veckor. Stackars älskling hade jätteont det sista och det blev jättesvullet :/ Får hoppas att det går bättre nästa gång så att den blir klar. Vi kom till studion vid klockan halv ett och åkte därifrån klockan sju så det var en lång dag! Carro och lilla Cailine kom förbi en liten stund och gjorde oss sällskap så det var kul att träffa dom igen. Cailine är så sööt och denna gången vågade jag hålla henne. Dom är ju så himla ömtåliga när dom är så små så jag är ju rädd för att tappa henne. Men det var mysigt :)
Är lite irriterad på mig själv för att jag har haft ögonen på en tatueringsdesign som Victor har gjort ett bra tag nu men jag har känt att det är så avlägset eftersom jag inte är 18 osv. Så när jag frågade Victor om den var upptagen så sa han att det var en kille som hade hört av sig förra veckan och ville ha den. Så han ska tatuera den idag! just my luck. Skit också, hade verkligen velat ha den :/


Rasmus tatueringsdesign :)


Lilla söta Cailine, hon gjorde massa miner när jag skulle ta kort haha :)





Äntligen!

har jag hittat en ryggsäck som jag vill ha! Oftast skriker ryggsäck ut 90-tal och jag kan inte hjälpa att jag tänker på mammas gamla "fin ryggsäckar" som ligger hemma som var moderna för sådär 15 år sedan. Men den här ryggsäcken var precis en sån jag hade tänkt mig, helt perfekt. Eftersom jag inte har överdrivet mycket pengar men fyller år snart så skrev jag till min syster och önskade mig den istället, så förhoppningsvis får jag den :)







Helgen

Ja har inte hänt så mycket i helgen. Åkte till pappa i fredags och Rasmus kom på kvällen så då grillade vi lite.
Sen på lördagen åkte rasmus till mantorp på någon bilgrej. Så jag och pappa grejade lite hemma, är ju rätt mycket att göra när han snart ska flytta :) Kommer kännas sjukt konstigt att någon annan ska bo i vårat hus!
Sen på lördagkvällen så gick jag till min moster, hennes man fyllde år så det var födelsedagsgrill där :) och efter det åkte jag till Rasmus och sov där.
Idag har jag, Rasmus och pappa vart och kollat på crosstävling tills det började regna, vart så jäkla tråkigt vädernu det senaste men det ska bli bättre på onsdag som tur är..


Nu blir det att kolla på wallander och hoppas på att jag kan installera sims, verkar inte gå eftersom det har stått och installerat i typ 3 timmar, fan då..det jobbiga är att jag inte vet om det är fel på datorn eller spelet, tråkigt att köpa nytt spel om det inte funkar iallafall ;(









this is sooo me

Nails

Idag så testade jag på att göra såkallade marmorerade naglar, det gör man genom att ta nagellack och droppa i vatten, först tar man en droppe av ett nagellack och droppar i vattnet så sprider den ut sig och sen droppar man i ett annat nagellack och sen så tar man en nål och ritar mönster i nagellacken. svårt att förklara men det är rätt bökigt, det var första gången jag "lyckades" med det. blev inte så jättebra så ska nog ta bort det :)övning ger färdighet! Tror jag ska prova på att göra ombrenails istället :)



lite kladdigt men så blev det iaf :)



kladdigt värre

uttråkad!

Jag är så trött på att ha sommarlov så att det är galet. Inget att göra, ligga och titta på serier och sova typ. Jag längtar tills jag börjar jobba till och med haha, trivs inte med att bara sitta hemma. Jag vill ha något att se fram emot med för då har man iaf något att längta efter, men förhoppningsvis så ska jag och Rasmus ta en sista minuten sen när jag har sommarjobbat lite, hoppas verkligen det blir så! Rasmus har ju aldrig vart utomlands så det skulle vara jättekul att åka med honom ensam :)
I augusti, i och för sig när skolan redan har börjat så ska jag, Rasmus och Rasmus familj åka till Stockholm för att gå på rasmus kusins bröllop. Det ser jag ju såklart fram emot men det är ju inte nu när jag har lov, så det är väl ganska långt kvar. Men det kommer bli kul :)

Igår va jag med Elin som precis har kommit hem från ayia napa..sjuk och febrig var stackarn..hon hade köpt en present till mig, en parfym som jag blev jätteglad för. Så söt är hon, bästa <3 så hon gick och la sig tidigt så då åkte jag en sväng med vendela och zeb till skidbacken för att titta på utsikten, Ulricehamn är så fint :)











Bebisar överallt

Idag var jag och Rasmus familj och kollade till det nya tillskottet i Danbo familjen. Cailine ska hon heta. Såå liten och söt var hon! synd bara att hon sov hela tiden så att jag inte fick bild på när hon tittade :)

När vi hade vart där så åkte jag hem. slocknade direkt i sängen, underbart. Nu ligger jag och tittar på supernatural. tankade nya avsnitt häromveckan så var tvungen att se om serien för att komma ihåg allt, det är ju 8 säsonger med haha. shit vad nördig jag är.



Victor och Cailine. Så stolt pappa!








gosen





supernatural, för andra gången


Väntar på att pojkvännen ska vakna..

Ligger just nu i hans säng och väntar på att bebisen ska vakna...funderar på att vara en snäll flickvän och gå ner och fixa frukost...men vem vet när han vaknar ;o igår var jag i Ullared och shoppade liteee. Det var jag, Robin, Rasmus J, och min Rasmus haha, dumt det lätt..men aja. Det blev som väntat, gå bland dom grabbigaste grejerna ;) Sen när jag sist ville gå o kolla på jackor och väskor så var repliken "varför gick du inte dit själv innan?". Haha men jag fick sällskap iaf :).
Från ullared kommer man alltid hem med ett millångt kvitto, men denna gången klarade jag mig ganska bra, kostade lite mer än jag trodde att det skulle, men helt okej ändå :)

Jag köpte:
en "mobilskalsplånbok"
en parfym
3 par trosor
ankelsockar
puder
gooodiis

Troor det var allt haha, var egentligen ute efter en jacka och väska men fanns inget snyggt..

Idag ska jag och Rasmus åka till hans syster Carro, hennes pojkvän Victor och deras lilla nyfödda bebis Caillin. Ska bli så mysigt att träffa henne! Bilder på det kommer nog senare!



on our way




fruktfat ifrån när familjen hade grillkväll i fredags :)



Lilla Ella har alltid tungan rätt i munn. Sötaste!





Helgen

Denna helgen har vart sååå grym! i fredags så var det student här i Ulricehamn och det var så kul att titta på studenterna, och jag var så glad för deras skull! sen efter jag hade vart och firat studenten med Elin och hennes familj så åkte jag, Rasmus och Robin och såg på bio, baksmällan 3 :) den var förresten inte alls så bra som jag hade hoppats! Men det blev bra iaf, men trevligt sällskap blir det mesta bra :)

I fredags så fyllde också min kusin Albin år så på lördagen hade han fest! Galen fest, slutade med att Albin sprang runt naken haha. Massa folk i badade i ån, jag hade tänkt bada man jag var klok nog att inte bada, hade ju inga badkläder...fast det hade iof ingen annan heller. men som sagt, jag var klok nog att låta bli ;)
Rasmus kom till Blidsberg senare på natten, tur att jag var nykter nog att ta hand om honom säger jag bara! Sen var hela söndagen bakisdag, med allt som hör bakisdagar till. Alltså massa flöt.
mamma fyllde också år i söndags så hon fick en flaska av sin favorit whiskey av mig som jag hoppas att hon tyckte om :)

För övrigt så har jag det jävligt gött på min altan här i solen, grill senare kanske?
sista skoldagen idag, såååå gött!!


Måste förresten berätta!!! JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! känns så jävla gött! Det är på bilprovningen i ulricehamn så jag fick det genom min pappa som jobbar där. kommer bara jobba där i två veckor, men det är i alla fall något och jag är så glad för det! :)



jag och Rasmus i det fina vädret :)








jag och Fabbe i lördags! :)


pappas fiina hus i Blidsberg som precis blev sålt :(