Snyggaste killen alive

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kicks

Som jag skrev innan så praktiserar jag på kicks. Har praktiserat sen i tisdags och har insett lite hur det är att jobba i affär, väldigt jobbigt och man få inte en ledig stund att sätta sig ner och ta det lugnt, men det är väl det som kallas att jobba haha :) Nä men det är kul även om det känns lite jobbigt att inte kunna hjälpa alla kunder som frågar, men jag gör mitt bästa och hjälper dom jag kan! Sen får vi väl hoppas att resten har överseende, en del verkar nästan lite irriterade över att dom inte får hjälp på direkten, men jag kan ju faktiskt inte göra mer än mitt bästa så så får det väl vara då :)
Är påväg hem med bussen nu och är såå slut, blir nog bara lite mys med min pojke hos pappa ikväll :)







Mot Borås

Haft körlektion precis, hade på mig mina nya skor och dom har ju en liten platå, INGEN bra idé! kände inte ett skit, kände inte vart pedalerna var, om jag var på golvet eller gasen typ ahaha, hemskt! men lesson learned, kör inte med platåskor när du inte har lärt dig att köra bil riktigt än :)
lektionen gick väl sådär tyckte jag, dom har ju dieselbilar på körskolan och det är jag ju inte riktigt van vid och det kommer ta ett tag att vänja sig vid! Sen tycker jag alltid att det går sämre när jag kör på körskolan än när jag kör med mamma o pappa, men det är väl bara för att dom får en att köra på lite jobbiga situationer eftersom dom försöker lära en :)

Iaf nu är jag påväg till Borås till praktiken, praktiserar på kicks i stan. Brukar få till klockan sex men förhoppningsvis behöver jag inte vara där ända till sex, men det är mycket möjligt att jag får det eftersom jag inte kommer dit förrens vid ett, plus att det är marknad på stan idag :/ aja, får hoppas jag inte behöver sitta ensam hemma ikväll, min älskade mamma är ju i London så henne kan jag inte ha fredagsmys med heller :(

Fick länken om studentmössan i förrgår, där man kan gå in och titta på mössan i 3D och ändra sin beställning om man vill, jag tänker inte ändra min iaf, är faktiskt jätte nöjd :)









Massa rosa :)









Nya favvo bootsen

idaag kom mina skoor :)))
lika fina som på bilderna!
Trodde dock att dom skulle vara skönare för dom är ganska hårda, men det kanske blir bättre sen, funderar på att lägga i en sula annars :)







Fuck you blogg.se

mitt inlägg som jag precis skrev försvann precis när det var klart :) fuck you blogg.se!!!!!

Iaf, dagen började cp dåligt med att jag försov mig och sen när jag tog bussen in till Borås så fick jag reda på att lektionen var inställd! och nästa lektion började inte förrens vid två (y) och var inne vid halv tio.
Provade iaf min studentmössa idag och det känns såå bra! känns som att det börjar närma sig lite iaf :) Jag tog kashmir mössan och broderierna och "blomman" är silver, har bara broderier på framsidan för tycker det blir lite rörigt med allt man ska läsa annars. sen är kanterna på det svarta bandet rosa, stenen och insidan är också rosa hehe, ville ha en lite annorlunda mössa, alltså inte en klassisk vanlig studentmössa. Tyckte inte jag valde till så mycket men den kommer ändå kosta 1062 spänn, vilket för mig är ganska mycket för något man bara ska ha en gång men a..man tar ju bara studenten en gång i sitt liv så fuck it, yolo ;;;)))) Det ska bli såå kuuul, lägger upp bild senare :)

När jag kom hem så satte jag mig och skulle beställa ett par skit snygga skor. Hade för mig att jag hade sett en rabattkod på det sortimentet på en blogg (visade sig vara fel hehe) och får jag syn på dom skorna, fast med andra spännen länkade, och dom var ännu snyggare! ibland ska man ha tur :)
Så nu är skorna beställda och jag sitter här med lycka i hjärtat, och ett tomrum i plånboken haha men det är det värt!

Kommer bara ha typ 2000 över efter tatueringen vilket känns lite jobbigt, mamma tyckte att jag skulle spara pengarna istället men samtidigt, vad har jag att spara till? studenten nästa år typ, har liksom redan pengar sparade tills jag ska flytta :)
Då är det ju bättre jag lägger pengarna på något jag verkligen vill göra istället för att typ äta upp pengarna, asså typ lägga alla pengar på mat tycker iaf jag :)



de skorna jag tänkte beställa från början :)

skorna jag har beställt, tyckte det var snyggare med dom spännena + att jag med använder silver accessoarer :)



kände mig som en 80tals kärring idag i mitt lockiga hår och stora glasögon haha, ibland får man ha mindre snygga dagar.


Skolfoto från i fredags, en lite snyggare dag haha :)

Djävulsgardroben






Anledningen till att jag kallar den Djävulsgardroben är för att den var så jäävla jobbig att få ihop, skruvade ihop allt förutom att spika fast baksidan och dörrarna för att upptäcka att när jag nästan hade satt på överdelen "taket" så var det en plugg som inte ville gå i där den skulle.....blev såklart SKIT förbannad som jag kan bli när saker inte går som jag vill, och skyller allt på att ikea inte kan tillverka möbler och är dumma i huvudet. sen efter en stund kommer rasmus till mig och ska hjälpa till och vi upptäcker då att jag har satt typ fyra plankor på fel håll :) jag ska fan inte bli snickare är ju en sak som är säker.
Känns iaf skönt att ha en garderob som mina kläder får plats i, tycker jag har fått bra ordning iaf även om typ hälften är i tvätten och massa är i mammas garderob haha :)

Bästa bästa vän






Det här köpte Elin åt mig när hon var i London, hur bäst är inte hon?
Hade beställt en VS parfym av henne (a asså jag betalade ju den själv haha) så förväntade mig bara att det skulle vara den i påsen men när jag öppnar det så ligger det förutom parfymen ett par vs trosor OCH så har den sneaky bastarden köpt en liten ask med Berty botts bönor i alla smaker (från Harry Potter) och en biljett till Hogwarts, sån som dom har i filmerna, HUR COOLT!? Blev så glad :D
Den lilla Harry Potter nörden inom mig skrek och hoppade av glädje! haha så nu sitter biljetten uppsatt på insidan av min nya garderob (kan skriva om djävulesgardroben sen) bredvid bilderna på mig och elin och berty botts bönorna står bredvid min harry potterbok samling :)
materiell kärlek och massa kärlek till min allra bästa vän som är alldeles för snäll mot mig jämt :) Älskar dig massa <3


This is what i do






en fotosminkning på josefin :)












uppsättningar med hårnät












flätuppsättningar






-






ögonfrans förlängning, första gången så bara 20 fransar på varje öga :)
















Min vackra mor som ofta får agera modell :)

väldigt mycket ego


rockade glajjor en dag




min favorisysterdottervar här idag :)



Myste in mig i en morgonrock på hotellet i Stockholm


shoppingtur i lilla Ulricehamn

Clinique super balanced makeup







Köpte en ny foundation förrgår, en clinique foundation, har provat den några dagar nu. Provade den samma dag som jag köpte den och då upptäckte jag att det var en alldeles för kall ton, den var alltså för rosa för mig. Ändå fick jag hjälp med att prova den i affären och jag tyckte den såg bra ut där! men när jag fick den på hela ansiktet så passade den inte alls. Skittråkigt eftersom jag hade bestämt mig för att köpa en lite dyrare foudation.
Förutom färgen så tycker jag den är helt okej, den håller ganska bra och är halv täckande, känns inte tung på huden vilket jag tycker är bra :) Dock så förväntade jag mig nästan att den skulle vara dubbelt så mycket bättre än dom vanliga foundationena eftersom den kostade dubbelt så mycket. Inget jag kommer köpa två gånger iaf :)

Stockholm

I helgen var vi i Stockholm, jag och Rasmus familj :) Vårat hotell tyckte jag var helt okej även fast Rasmus blev besviken. Dom hade iaf jättegod frukost och det vägde nästan upp att vi hade rummet pp bottenplan och det gick massa människor förbi vårt fönster..


Fredagen när vi kom till Stockholm så åkte vi till hans moster Lena och åt lite mat och så. Och sen på

Lördagen så gick vi på skansen och såg massa djur, 250 spänn för att gå in och sen ytterligare 100 spänn om man ville gå in till akvariet och se spindlar, ormar, krokodiler, apor och hajar. förutom akvariet så var väl inte skansen en stor hit :/

Sen på kvällen var bröllopet för Rasmus kusin Johanna och hennes man Per, dom gifte sig i en trädgård (park-ish) hette typ rosendals trädgård eller något sånt tror jag, fint bröllop och ett väldigt lyckligt brudpar!

Maten var helt okej, lite annorlunda eftersom precis allt var ekologiskt. Och vinet var nästan för gott om ni förstår vad jag menar heh. Det jobbiga var att alla skulle hålla tal varannan minut medans man åt så man fick ju nästan aldrig äta upp :o efter maten och efter ett antal vinglas senare så började jag snacka med Rasmus kusin Magdalena och sen hängde vi ihop resten av kvällen, kulkul :) slutade med att jag hade så ont i mina fötter efter att ha gått med högklackat hela dagen så jag gick barfota genom halva Stockholm haha.
söndagen så åkte vi hem så har inte så mycket att skriva om det :)
Hade gärna åkt till Stockholm någon mer gång för kändes inte som att jag såg så mycket av Stockholm, ville ju shoppa och se massa grejer!















Dom gick preciiis vid fötterna på en!


så jävla söt, ville ta med den hem














Såå söt bebis, lilla Cailine



min fina älskling som hatar att bli fotad :)






Jag gjorde även en lite slarvig uppsättning, hade blivit mindre slarvig om jag inte hade stressat så hehe :)



Jag och Magdalena den lite suddigare delen av kvällen :)