Modevisning

Sitter just nu på bussen och är vrålhungrig för hann inte äta frukost för att jag hade så mycket att fixa inför Modevisningen som vi ska ha idag! Är jääävligt nervös eftersom vi har genrepet först idag, tänk om inget är som det ska? Sen har jag ju inte provat kläderna på vendela (hon ska gå modell för mig) så tänk om det inte passar? eller att hon inte kan gå i dom skorna jag har valt? oherre, det är så mycket just nu!
Elin är iaf helt klar och jag är supernöjd med hennes look, kommer se grymt ut tror jag :)
Min mamma, syster och min brors flickvän Marie kommer även idag så det är kul! Och något som jag blev extra förvånad och glad över är att rasmus, rasmus systrar och förhoppningsvis hans mamma kommer med! :D
Det kommer bli en grymt rolig, men stressig dag idag :)
lägger ut bilder sen! :)





Sneakpeak! bara testsmink så inte perfekt :)

Makeup

Idag har vi haft sminklektion och vi skulle ta inspiration från ett stort modehus och sedan göra en egen sminkning som passar modehusets vision.
Jag sminkade Salima och tog insperation från versaces vårkollektion som dom lanserar i vår.
Jag la rosa glitter på det sotade under ögat, det syns inte så mycket på bild men det var jättefint! :)
Min kamera suger men lite ser man ju iaf! Bättre än inget :) (lånad bild från salimas instagram)

Hantverksdag

Idag har vi gjort lite snabbfrisyrer som mer ska gå snabbt och vara lite mer "slarvigt" snygga än välkammade och perfekta, det ska gå snabbt helt enkelt :)



En halvuppsättning, den hette något speciellt som jag inte kommer ihåg nu heh




En svinrygg med rockabilly stuk



Och en dounut

Vi hade även smink idag på morgonen och jag sminkade Heena igen, temat vad catwalk och vi skulle göra en look med eyliner, plommonfärgade läppar och uppåtkammade ögonbryn, ögonbrynen blev inte som önskat eftersom hennes ögonbryn inte ville vara åt det hållet haha. Heenas läppar var lite torra så det är därför det ser lite ojämt ut :)












Gamla bilder

Satt och kollade igenom gamla bilder, har inte haft hjärta att ta bort några


Ettan, för två år sedan, har jag förändrats?


Uppsättning från ettan


Rött hår, ettan





skolavslutning, nian


Satt och chillade utanför ätradal, tider det!




Åkte på epa flak gjorde vi med!


Fina "titta ner" bilder togs




gosigaste


Josefffff


Duckfacet hade sin tid

Japp




Nian och långt hår


















Smink idag!

Idag på sminket hade vi tema bal och jag sminkade min vän Heena. Hon ville ha något färgglatt så det fick bli en turkosblå sminkning! :)











Ny inflyttad!

 
 
Nu är vi äntligen klara med flytten och allt som ska flyttas är flyttat så nu handlar det väl bara om lite tavlor,någon byrå och småfix kvar, vi får se vad det blir! men jag tycker ändå att vi har fått det mysigt! haha låter som att det är min lägenhet men blir lite så när det typ är jag som inreder hehe. Längtar tills det blir ordning på riktigt, vi har hittat en jättefin och stor tavla som ska vara över soffan sen :) och så har jag gått och tjatat på rasmus om att han ska köpa soffkuddar och filtar med men det får bli nästa månad för det har ju redan kostat honom massa att flytta så jag får lugna mig hah :)
Ursäkta dom dåliga bilderna men min kamera börjar ge upp! Ser mysigare och större ut i verkligheten :)
vardagsrummet
Hylla som sitter höger om soffan, gav honom bokstäverna i inflyttningspresent och tänkte skriva ut en bild på oss och sätta där :)
Köket!
 
Sovrummet, mycket större i verkligheten men fick inte med det! är lite kalt nu men det blir bättre sen!
Badrummet! Märks det att vi gillar rött? Hade tänkt inreda i varma färger, gult, rött och orange i och med att lägenheten är ganska färglös och kall :)
 
 Hallen med Rasmus fina grenrör
Börjar redan trivas här :)

Nov. 01, 2013

Nu är det äntligen helg och jag ska hjälpa Rasmus att flytta!
Vi började lite i onsdags, fick nyckeln/nycklarna av André och flyttade alla Rasmus (två) lådor haha och satte upp lite smågrejer i lägenheten :)
Igår så var vi och hämtade bord och stolar hos hans syster och vi fick även med oss en klocka, tolv muggar och en lampa haha.
Och idag så ska vi flytta alla stora grejer såsom säng, bord och tv så ikväll sover vi där! :) Tror att det kan bli jättefint och mysigt där tillslut! Jag ska försöka få in lite färg också för just nu är allt svartvitt och det får man ju ingen mysstämmning med!
Sitter just nu på körskolan och har haft körlektion, tänkte plugga lite, är klar med A B C proven och tänkte gå på F nu så det känns bra! :)

Lite bilder från dagarna som gått


Var med Lindis och fikade och gick på stan igår, så kul att träffa henne igen!



färdigläkt tattoo


Söt älskling haha