Veckan

I fredags började skolan, fick sitta och vänta mestadels av tiden till klockan 2 och sen fick vi åka hem. Jag trodde att vi skulle sluta klockan tolv så jag kunde hämta min löneavy och leg så jag lunde lösa in min lön på banken men det stängde ju klockan tre så jag var rätt irriterad när jag kom hem, dålig dag helt enkelt! Men något som gjorde min dag bättre var att jag o Rasmus skulle fira våran tvåårsdag lite :) detta gjorde vi genom en tvårätters middag som vi lagade själva, åkte ner till ica och köpte allt vi ville ha, köpte kött som kostade 200 spänn haha men man har ju bara tvåårsdag en gång liksom :) sen så åker ju jag o rasmus till Stockholm i helgen så vi tänkte fira lite mer då :) godaste maten på länge! På lördagen så var jag och mamma nere på stan och "shoppade" lite, jag köpte en ny hudvårdsserie från clinique och mamma köpte både smink kläder och en body splash från Vs, lyckad shopping! på lördagskvällen tog jag och Rasmus det bara lite lugnt, tittade på film. Rasmus hade vart på någon bilgrej hela dagen så han var trött.Gjorde dock iordning min fina mamma lite för hon skulle bort och vi var ju tvungna att testa det nya sminket! Fina mamma <3Fick förresten reda på en grej om bröllopet vi ska till i Stockholm! Bordsplaceringen är gjord så att man inte känner någon man sitter med, sååå kul för mig som inte ens känner rasmus släkt alls från Stockholm (det är rasmus kusin som ska gifta sig förresten) kommer ju bli såå pinsamt! jaja vi får väl se hur det blir. Tänkte ha min gula klänning då iallafall :)
 
massa kläder på sängen heh
 

Sitter och känner mig tjock.

Sitter och tittar på när Rasmus har boxningsträning och känner mig så otroligt lat. Människorna här ger verkligen järnet och även fast dom knappt klarar av att hämta andan så fortsätter dom ändå. Inspirerande och jag önskar jag hade den viljekraften! Handlar väl bara om att ge sig fan på det och inte ge upp :)
Haha dummaste tanken jag har hela tiden "ja men jag behöver inte träna ÄN. jag är ju inte tjock ÄN" men om jag fortsätter tänka så lär jag ju sitta där om några år med godispåsen i handen, eller på den feta magen och undra varför jag inte tog hand om mig själv.











Jag måste vara världens sämsta bloggare..

I helgen var det massa fest, först i fredags hos björn persson, gick dit med elin och rasmus, var nykter hela kvällen så vet inte om det berodde på det men jag hade inte alls kul, kändes som alla mest bara satt och stirrade in i väggen tillsammans och lyssnade på musik...
i lördags så blev det inte riktigt som jag trodde för det blev lite missförstånd. Albin frågade mig om jag ville hänga med och om han skulle hämta upp mig och jag trodde han menade åka med till torpet eftersom han hade vart där innan på dagen så jag tog med hela mys paketet, mjukis, datorn, var osminkad, hela kittet! så visade det sig att han menade att vi skulle på festen han hade nämnt tidigare på dagen hahah men som tur var fick jag låna plattång lite smink och en klänning av linda så det löste sig och jag hade faktiskt riktigt roligt den kvällen! massa gamla kompisar :)

Igår och idag har jag vart med amanda, igår kväll var Fabian med oss och vi hade ett litet tremanna party, less is more! vi hade askul och sanning och konsekvens slutade med att amanda var utklädd till mumie/inlindad i papper och satt och pratade som en bebis och jag kröp runt och skulle låtsas vara katt haha orkar inte.
Har iaf haft fett kul dom senaste dagarna och imorgon ska jag träffa linda för en fika, myysigt! :)

lite bilder




/normal tjej





liten uppsättning jag gjorde på mamma :) fina mamma <3






Aug. 04, 2013

My wife got sick. She was constantly nervous because of problems at work, personal life, her failures and children. She lost 30 pounds and weighted about 90 pounds. She got very skinny and was constantly crying. She was not a happy woman. She had suffered from continuing headaches, heart pain and jammed nerves in her back and ribs. She did not sleep well, falling asleep only in the mornings and got tired very quickly during the day.
Our relationship was on the verge of a break up. Her beauty was leaving her somewhere, she had bags under her eyes, she was poking her head, and stopped taking care of herself. She refused to shoot the films and rejected any role. I lost hope and thought that we’ll get divorced soon… But then I decided to act. After all I’ve got the most beautiful woman on earth. She is the idol of more than half of men and women on earth, and I was the one allowed to fall asleep next to her and to hug her. I began to shower her with flowers, kisses and compliments. I surprised and pleased her every minute. I gave her a lot of gifts and lived just for her. I spoke in public only about her. I incorporated all themes in her direction. I praised her in front of her own and our mutual friends. You won’t believe it, but she blossomed. She became better. She gained weight, was no longer nervous and loved me even more than ever. I had no clue that she CAN love that much.
And then I realized one thing: the woman is the reflection of her man.
If you love her to the point of madness, she will become it

- Brad Pitt



Så.söt. ♥

text tagen från kissies.se








U-port

Det var ju u-port i helgen. En ny festival i ulricehamn som hade premiär i fredags. Det var ägaren av restaurang bryggan som hade ordnat det hela och det blev faktiskt jättelyckat! Det fanns 6000 biljetter och jag tror att alla blev slutsålda :) Äntligen någon som vågar satsa 100 % på något i ulricehamn!
Jag köpte helgpass och var där både i fredags och igår :) fredags var askul även om jag typ inte lyssnade på några artister, bästa artisterna i fredags var ju Darin, Carolina Wallin péres och familjen, såg ju dock bara familjen och dom var helt okej, var lite jobbigt eftersom det var så mycket folk!
Igår var det syster sol, huset, the sounds och teddybears som var värda och se men jag såg bara the sounds och teddybears och dom var grymma! jag, rasmus och elin stod nästan längst fram när teddybears spelade och det var så grymt! synd bara att vi tappade bort varann typ hela tiden, det förstörde ju typ allt kände jag, var inte alls taggad på fest utan kände bara att det var jobbigt, berodde la på allt folk :/ Jaja, är säker på att det blir grymt nästa år med!







gulligt!