STUDEEENT!

Idag var det student i Ulricehamn och min allra bästa vän tog studenten. Så stolt över dig hjärtat!
jag var typ lika glad som alla studenter haha, blev nästan lite tårögd där ett tag! Tänk då hur jag kommer vara på min egen haha. Ett år kvar till min student och jag längtar som faan!
En utav mina bästa killkompisar tog också studenten! Grattis till dig Zeb!♥

GRATTIS ALLA STUDENTER!








hårbollen till höger, det är min flicka det ♥





Sommardag

Var i skolan idag fast jag egentligen inte behövde åka dit haha :) på religionen hade jag bara betygssamtal, fick C i betyg och är helt okej nöjd med det eftersom jag inte har vart så jätte engagerad i skolan det senaste året, eller i ettan heller för det delen, som tur är blev det bättre på slutet.. annars hade jag nog hamnat på F i många kurser :)
och på samhällen så gjorde jag ingenting direkt..jobbade med svenska istället :) så skönt att jag är klar med nästan allt! tror jag har en gruppuppgift kvar!

Idag känner jag mig lite duktig eftersom jag har vart ute och powerwalkat/joggat i en timma. Och sen när jag kom hem så gjorde jag knäböj så nu har jag spaghettiben och kommer säkert inte kunna gå imon haha! Blir ärligt talat besviken om jag inte har träningsvärk imon!

Nu sitter jag och väntar på kvällsmaten och dricker limevatten, det blir grillat kött med sallad och broccoli..haha går in för nyttigheten här! ;)

Imorgon tar min lilla gosing studenten, så idag har jag fixat studentpresent hihii...Grattis till dig bästis <3




sommar ♥


schleten bild från när jag var ute och gick!









mitt fina nya nagellack :) färgen var fin men kvalitén kass!

Glömde dom sista bilderna!




Fina bästis och Andreas :)



Ivana och Kevin, så fiiina!


söta Lovisa och hennes baldejt Marcus :)


vaackra Sofia och hennes baldejt :)



såå fin klänning, var tvungen att ta kort



Zeb och Hanna, stiligt par :)


Alexandra och hennes baldejt, finisar


Bal

Idag var det bal i lilla Ulricehamn så jag hade ledigt för att sminka balsmink. Jag sminkade Ivana, Lovisa och Elin :)
Började sminka Ivana redan vid tio och var klar vid elva. Hon fick en guld/brun sminkning med lite aprikosfärgat läppglans, hoppas hon blev nöjd, jag tyckte hon passade jättebra i det iallafall :)

Sen så kom Elin vid kvart över tolv och skulle bli sminkad, på henne gjorde jag rosa/brun sminkning och så satte vi på lösögonfransar på henne med :) och hon fick rosa läppglans. Jobbigaste människan att sminka för övrigt ;) (tycker om dig ändå!)

Sen så sminkade jag Lovisa, hon fick en silvrig sminkning, på henne gjorde jag inte mascara för hon var tvungen att böja sina fransar och min ögonfransböjare var magisk försvunnen så hon tog mascara hemma :)
Jag blev klar med alla vid klockan tre, as ont i ögonen hade jag eftersom jag hade koncentrerat mig så länge. Men det var kul iallafall :)





fiiina Ivana





haha Hon skulle ju aaasoluut göra sina ögonbryn själv med. haha hon var såå stressad när jag skulle ta kort så hann knappt att ta på henne, därav den besvärade minen.





ingen mascara dock :)


Helgen

Det har ju vart långhelg nu och jag har vart ledig sen i torsdags.
I torsdags så skulle ju jag och Rasmus åka och fika för att prata lite slutade med att vi åt middag på Oliven i Borås (godaste mateeen) och gick helt spontant på bio, vi gick på en film som heter "identity thief". Filmen var jätte rolig och det var helt klart värt pengarna! :) 4 av 5 stjärnor (bara för att låta som en äkta bloggare) Sen så åkte vi hem till Ulricehamn, ner till bryggan och satte oss där vid en bänk och pratade om allting, jättemysigt! och nu för första gången på ganska länge så känns allt bra.
 
I fredags så var jag på fest hos Alexandra, jag och Felicia dansade som vanligt loss på dansgolvet där, mimade och grejer och de få killarna som var på festen måste ju trott att det var något fel i huvudet på oss haha.
Kvällen slutade iallafall med att alla ville dra ner till bryggan (jag är ju inte 18 då så var inte säkert att jag skulle komma in) men det gjorde inget för jag mötte upp Rasmus som också hade vart på fest och så var vi med varandra istället :)
Sen i lördags och söndags så var jag hos pappa och övningskörde massa. Hahah, skulle köra till min systers nya hus och var inte säker på när infarten var eftersom den kommer precis efter en sväng så hann inte bromsa in innan jag svängde så racerkörde lite där. Så cool är jag helt enkelt haha, orkar inte med pappas min, han hade nog en liten näradöden upplevelse stackarn.
Var också med Linda en liten stund och färgade hennes bryn och fransar och noppade hennes ögonbryn också. Pappa ska ju sälja sitt hus i Blidsberg nu så jag får nästan lite ont i hjärtat när jag tänker på att jag inte kommer kunna bo där mer nu :( Det ska vara visning på huset i morgon så nu är allt städat till perfektion. Tror att pappa har skurat golven 3 gånger den här veckan haha, söte <3 Men sprang iallafall runt och tog kort i hela huset bara för att jag ska komma ihåg hur det ser ut när vi flyttar :(
 
Här kommer bilder från dagarna som varit
 
 
Vid sjön i torsdags
 
 
Jag i fredags, hade långklänning på mig och det ångrade jag, det är ju inte det bästa att ha på sig om man ska dansa.
 
Mitt rum hos pappa :)
 
Vårat mysiga uterum, mycket minnen här kan jag säga haha.
 
På besök hos Sandra, Peter och Ella. Pappa/morfar och Ella, riktiga linslusar!
 
 

Skitsnack

Haatar skitsnack över allt annat. Vad är det för fel på människor som ena dagen slickar röv som fan på en person och andra dagen snackar skit om personen till andra!? Det är oftast tjejer som håller på så också, killar snackar absolut inte skit på det viset som tjejer gör. Killar skulle aldrig snacka skit om sina nära vänner. Kanske på sin höjd "jävlar vad tråkig han har blivit, fan vilken bög han är" haha och det är liksom inget dom går bakom ryggen med utan kan säga det rakt ut. Medans tjejer kan vara mer "omg asså hon är sån jävla slampa, hon ligger med alla" för att sedan nästa dag vara bästa kompis med samma person. Jag är så jävla trött på allt ihop. Ska undvika allt vad skitsnack heter och sluta med allt skitsnack överhuvudtaget. Det jobbiga är ju att ju mer man pratar och umgås med såna människor desto längre sjunker man ju själv och det blir svårt att inte ta efter och snacka själv.
Den enda personen jag verkligen litar på att hon aldrig skulle snacka skit om mig det är Elin, hon är som en syster för mig och om vi tycker något, eller är sura för något så säger vi det. Min andra halva <3
 
 
 

Tjeynare

Ligger här hos vendela i hennes säng, båda ligger och nördar med sina mobiler haha. Men ibland är det skönt att bara slappa :)
Igår var vi hos Zeb med Palmi och Simon och vi satt och snackade, det blev mycket skratt. Känns som att jag behöver det just nu, var längesen sen jag verkligen skrattade..
Jag och vendela åkte la hem till henne vid 12 eller något..men hon somnade ju redan vid tio hos zeb haha :) Harry Potter maratonet lade vi ju ner men det får bli en annan gång! :)

Idag ska jag och Rasmus fika i Borås tror jag, prata ut om saker lite mer och bara umgås..för ni som inte redan vet så är allt lite komplicerat mellan mig och Rasmus just nu. men det är inget jag tänker diskutera på min blogg iaf!

I helgen ska jag vara med massa kompisar, träffa izabell imon en liten stund och på kvällen ska jag kanske till Alexandra för hon ska ha lite fest...sen på lördag ska jag till pappa i Blidsberg och där ska jag vara med Linda, så får vi väl se vad vi kan hitta på där! :)

I tisdags gjorde vi förresten ögonfransförlängning! Thao gjorde på mig men jag hann inte göra på henne tyvärr. men det gör jag nästa tisdag! Tyckte det blev bra, har ganska långa innan så jag känner att jag inte behöver det egentligen, är rätt jobbigt med massa långa fransar som faller av och håller på hela tiden...men antar att dom gör det för att det var första gången vi gjorde det så då kanske man inte har fått upp tekniken så att dom sitter fast ordentligt men det kommer väl :) Thao var så duktig så! grymt tålamod då man måste fästa frans för frans typ 20-30 frasar på varje öga :)


I sängen juuust nuuue




jag igår, det var ju inte så jävla varmt kan jag ju säga


ögat längst upp (eller a, vänsterögat) är inte gjort, då hade vi börjat på högerögat :)

finiish :)



Försöker tänka på annat.

Hänt lite grejer så försöker tänka på annat ett tag för orkar inte vara ledsen just nu. Älskar mina vänner, tack för att ni alltid finns där <3

Sitter i skolan just nu och vi har haft entrepenörskap nu på morgonen och nu sitter jag på naturkunskapen som jag fick reda på att jag inte behövde komma på nu för att jag är klar med allt haha.
Skönt men ändå känns det lite onödigt, fast vad hade jag gjort annars liksom?

Sitter och läser Kissies blogg och hon har skrivit ett inlägg om att killar alltid vill ha typ perfekta modeller medan dom själva ser ut som skit haha. Det är sååå sant. Så jävla dumt egentligen!
Dom har så höga krav på hur tjejer ska se ut, men inte alls lika höga krav på hur dom själva ska se ut. Om en tjej har några finnar i ansiktet så är hon äcklig och ofräsh, medan om en kille ser ut som en pizza i ansiktet så är det helt plötsligt inte lika viktigt?
Om du vill att jag ska vara perfekt får du fan se till att vara det själv också!
Jag tycker absolut inte att det är fel att killar tar hand om sitt yttre, även om jag inte tycker att det ska gå till överdrift såklart, skulle aldrig stå ut med en kille som står och fixar sig framför spegeln lika länge som jag hehe. Men hur kul är det om man fixar sig i ordning och gör sig fin när ens kille inte ens bryr sig om att duscha eller raka sig om man ska någonstans? Då kan dom ju inte förvänta sig att man själv ska bry sig om sig själv heller. Nu menar jag absolut inte att jag har vart med om det här haha, för det har jag inte. Men kan tänka mig in i situationen! :)

På onsdag ska jag fixa min systers ögonbryn, har sagt till henne att hon ska låta dom växa ut för att jag ska kunna få till en ordentlig form för dom är väldigt olika, men ska plocka hennes bryn och färga hennes bryn och fransar :)
Sen efter det så tänkte jag höra med henne om hon skulle vilja skjutsa ut mig till Vendela, för min syster bor ändå i Timmele, och Vendela bor inte långt därifrån :) Så då ska vi ha Harry Potter maraton :D Neeerds!



 
 
 
 
 
 

Balsmink mm

Igår testsminkade jag Ivana och Lovisas balsmink, jättekul var det och jag hoppas dom blev nöjda :)
körde en silvrig sminkning på Lovisa med röda läppar (inte säkert att hon ska ha det sen dock) hon ska ha en röd klänning, och en guldig sminkning på Ivana med ganska naturella läppar, hon ska ha en marinblå klänning :)
Ska nog sminka Noomi och Elin för balen med så får se vad det blir för smink på dom :)
Kvällen igår blev inte som förväntad...hände lite grejer som jag inte väl säga just nu. kanske kommer..


Här kommer lite bilder från igår :)

sminket gör sig som vanligt inte till rättvisa när man tar med mobilkameran :/






















ooch igårkväll







vi är inte så normala. men bara med dig, är det helt okej.
















May. 02, 2013

Äntligen maj! studiedag igår och valborg i tisdags :) Var i Blidsberg hos min kusin på fest på valborg, hade mega kul! sen kom Rasmus och hämtade mig så sov hos honom från tisdag till onsdag. På onsdagen när jag kom hem, så drog jag till Elin, lika gosigt som vanligt! love you bestie!



overly attached best friend :*




yee