Glossybox

Igår när jag var hos elin så fick hon sina glossyboxae (hon har dubbelbeställt och orkar inte avbeställa, latfan) och hon fick såå fina grejer så blev ju skitivrig att gå hem och kolla min, så när jag kom hem så låg den i brevlådan och väntade på mig :) Men jag fick lika fina grejer själv :) kunde la dock levt utan fotkrämen hah
 
* En makeupremover penna
som man kan använda om mascara, eyeliner eller läppstift har kletats ut. bra grej att ha i väskan!
* En lystergivande primer
Lyster gillas!!
* En eyeliner/mascara i färg
en mascara och eyliner i ett, i en brun/bronsig färg, alltid kul med lite färg!
* En highlight från sheercover
en väldigt guldig highlight som jag har höga förväntningar på.
* En fotkräm
säkert bra om man vill pyssla om sig själv lite extra, dock smörjer jag aldrig in mina fötter så den här lär bara stå och ta plats hah :)

Bestie time

Ligger just nu hos min älskade elin och tittar på när hon spelar skyrim, rädd att hon kommer bli fast där hela kvällen haha








hade även tråkigt imorses så det fick bli lila lepard naglar! min kamera är för övrigt cp repig så därav dom dåliga bilderna :)

Har ju lov just nu och hittills har det la inte hänt ett skit men i helgen är jag bjuden på en maskeradfest som en klasskompis har men vet inte om jag kan gå på den tyvärr, hade vart jättekul! men denna helgen är ju även den helgen Rasmus flyttar! ååh ska bli så kul! Inreda hans lägenhet och göra det mysigt :)

Onsdag!

Idag är det onsdag och min och Rasmus 2 år och tre månaders dag :-D Herregud, helt sjukt att vi har vart tillsammans i över 2 år! Det är sjukt lång tid, för mig iaf haha :) Mäter allt i rasmus, och före rasmus tid haha :)

Nu på morgonen så har jag nagellektion, vi ska ha läxförhör men jag hittade verkligen inte boken till det igår så jag har inte pluggat :/ får hoppas det går okej ändå!

I eftermiddag så har jag körlektion och jag ska köra med en körlärare som jag inte har kört med så mycket innan, saken är den att det alltid är en tjej med honom som ska lära sig att bli körlärare och då är det alltid hon som håller i lektionen, hon är jätteduktig men trivs inte riktigt med sättet hon lär ut på, passar inte mig så bra helt enkelt, alla är ju olika! :) Så ska säga att jag bara vill ha med körläraren och känner mig nästan lite nervös för det ahah, töntig som jag är!

Och sen ikväll så ska jag övningsköra in till Borås för att ha utvecklingssamtal på skolan och deet är jag cpnervös för! För att köra då alltså, har ju bara kört i lilla ulricehamn innan! lovar att jag kommer få kärringstopp mitt i Borås! :) Just my luck typ.







Hahah dom här bilderna är sååå jag!!

Äntligen sitter det där :)

Inte hunnit uppdatera om tatueringen än för har vart hos Linda inatt och innan det så har jag väl inte orkat+att jag inte har haft så bra bilder på den för att jag hade massa äckliga plitor som jag fick när har rakade bort småhåren på ryggen haha :) Men dom försvann efter en dag så det var ju tur!

Iaf så var jag o tatuerade mig i fredags, kom dit klockan ett och åkte därifrån vid halv sju, tatuerade mig i typ 5 timmar, och det var timmar av smärta! I början gjorde det ont men sen domnade den lite och sen var dom sista timmarna ganska skit jobbiga, har träningsvärk för att jag spände mig så mycket! Men det var faktiskt aldrig så att jag tänkte att jag ville sluta för jag ville ju bara ha klart den så att den satt där, hade ju vart värre om jag hade gått runt med en halvfärdig tatuering och sen behövt åka tillbaka för att göra andra halvan :)





Här är den iaf! :) Är skit nöjd! Och vet att det kommer bli ännu bättre sen när den har läkt och svullnaden har gått ner för nu är den väldigt röd omkring pågrund av svullnaden och det svarta är väldigt svart, men det kommer bli lite mjukare sen och då kommer man se detaljerna mer :)

Sen vid ett senare tillfälle ska det på en text, vet inte om jag har skrivit om det? men iaf, funderar på att skriva 'strong mind' för att det representerar att inställningen till livet/allt kan vara det viktigaste som finns för att det är det som avgör hur du lever. Komplicerat och jätte svårt att förklara men det viktigaste är ju att jag vet var det betyder :)

Det ska iaf stå lodrätt mot den svarta linjen, det ska alltså inte stå Rasmus Danbo (som på bilden nedanför) ;) Det var bara Victor som drev och ville visa hur det skulle se ut med en text :)
Anledningen till att jag inte ville göra det i fredags var ju för att jag kände att jag ville tänka över det först, för det var ju något vi kom o tänka på dagen före :)




Vi får se när det blir text, måste ju låta denna läka lite först :) Men det kommer bli grymt snyggt!!



Just nu



Just nu ligger jag med min gose och myser i sängen, väntar på att han ska vila klart så vi kan åka och köpa Kinamat :)

Imorgon bär det av till falköping för att göra min tatuering! Har precis fått se "mallen" för hur den ska se ut så nu känns det riktigt bra eftersom den är sååå fiin :)
Är lite nervös eftersom folk säger att det ska göra så ont men tror att det blir bra ändå, vill man bli fin får man lida pin! Bild kommer ut imorgon eller i övermorgon! :)

Tattoo

Har skrivit med Victor som ska tatuera mig på fredag. Jag har ju inte haft en klar bild på hur tatueringen ska se ut exakt utan mer haft en liten tanke men inte en helt färdig bild. Det är så svårt att ha det när man inte har någon bild att utgå efter! Hade tänkt mig körbärsblommor i någon lite mer abstrakt stil typ som trash polka/vattenfärgstatuering (visar sen)
Victor tyckte att det lät lite skumt med att ha bara körsbärsblommor som huvudmotiv så han föreslog att vi skulle ha en fågel också, och det tyckte jag lät bra! Dock så verkar han vara lite förvirrad och inte riktigt veta hur han ska få ihop mina idéer till en enda bild men hoppas verkligen han förstår lite vad jag är ute efter iaf!
Känns lite jobbigt eftersom det är väldigt snart och jag vet inte om vi förstår varandra riktigt :/






vattenfärgstatueringar :)





Lite trashpolka som victor har gjort.

Vaknat på fel sida?

Idag är en sån dag man helst bara vill sova bort, eller hoppa över. pissväder ute, även om det inte regnar så känns så grått och typ disigt ute.

Jag hade inställd svenska lektion så idag så börjar jag klockan 13:30 med engelska prov, pluggade inget igår eftersom jag tänkte att jag kunde komma tidigare till skolan o plugga + att jag kunde plugga på bussen. MEN vad gör jag, jo jag glömmer böckerna hemma (Y)
Hade 2, 5 timma på mig att göra. iordning mig, äta och sen gå till bussen, men glömmer både engelska böckerna, hinner varken fixa håret, borsta tänderna eller ta deo. Så nu sitter jag på bussen och känner mig allmänt ofräsh och tänkte att det kunde vara intressant för er att veta :)

Annars då? Helgen har ju också vart allmänt tråkig eftersom jag inte har gjort något för allt som jag tänkte gjort den här helgen blev inte av. Har övningskört med pappa och sett på film med Robin, Sofia och Rasmus, det är väl det jag har gjort i helgen :)
Jaja, nästa helg händer det iaf grejer! På fredag ska jag tatuera mig, och på lördag (tror jag) ska jag åka till Blidsberg och träffa Linda..så det blir kul! :)

Haha, berättade jag om den "kylmasken" jag fick från glossybox som man skulle ha på ögonen för att dom inte skulle vara svullna när man vaknar? haha den visade sig iaf vara bra till något inatt när rasmus vaknade upp och hade jätteont i ögonen för han hade svetsat utan skydd och tårarna bara rann. Stackars liten. Som den underbara flickvän jag är kurerade jag honom både med kylmask och kyldyna och det hjälpte som tur var! :)


Praktik

I fredags var det sista dagen på praktiken, det kändes ändå skönt, men tråkigt eftersom man hade lärt känna alla där och alla är så himla goa och snälla! Dock är jag lovad att få praktik där nästa period om jag vill så vi får se! :)
Fick ett jätte fint omdömme till skolan och jätte fina avskedsgåvor som tack för att jag har praktiserat där!

Fick en fin påse som alla grejerna låg i


Sen fick jag en fin necessär med
grejer från estée lauder i.









En kräm (står inte men antar dag),
En ögonkräm,
Ett Läppstift som säkert kommer användas flitigt!
En mascara
Och en foudation som är alldeles för mörk flr mig för tillfället men som tur var passar det mamma :)

En till necessär med grejer från Elisabeth Arden i.






En scrub
En lotion
Och ett serum :)

Och en till (!!) necessär med grejer från Lóreal i.





Ett hårspray
Ett volymschampo som också det skänks till min mor eftersom jag absolut inte behöver mer volym :)
Ett prov på hårolja
Och ett nagellack :)

Och sist men inte minst så fick jag en kuvertväska! :))


Den fick hamna på sne haha :)

Tack så mycket för den här tiden kicks ♡




När ska man hinna med allt?

Idag hinner jag knappt äta typ. Fick stressa i mig frukosten för att hinna till bussen, full fart med mallning i butiken men som tur var så har jag en hel timmas lunch. Nu sitter jag iallafall på bussen påväg hem, eller a, påväg till busstationen för att bli upphämtad av pappa för att vi ska övningsköra direkt haha och jag är vrålhungrig och skit trött! så jag kommer la hem vid åtta typ kanske :) drygt men vad ska man göra, ett körkort vill jag ju ha :)


Har typ 1000 bilder på mat i min mobil. Det här hade ju faan inte suttit fel nu kan jag säga. Jensens favoritsås är DÖDLIG.


Kora bil (typ för ett år sedan när jag nästan typ hade börjat köra)


Berty Botts bönor i alla smaker



Det var ju dom här jag fick utav Elin efter att hon hade vart i London, i söndags så var jag ju tvungen att smaka på dom, tänkte att dom äckliga smakerna som typ jord och mask inte skulle vara så farliga eftersom det är ju ändå godis liksom. men fyyyfan, den som skulle smaka jord den smakade som att man faktiskt hade tagit en näve jord och tryck in i käften, äckligaste! sen så var det faktiskt inte riktigt meningen, för trodde det var en annan, men smakade på mask också och var nära på att spy, haha naastyy

Sen på måndagen när jag var i skolan så lurade jag massa att smaka haha, så jävla roligt!
Amanda smakade på den som skulle smaka spya haha, den skippar jag kan jag säga!

Försöker göra det bästa av hösten

Jag förstår inte folk som säger "ååh hösten är min favorit årstid, då kan man ligga inne och titta på film utan att känna sig skyldig" PEOPLE, vi har fan sommar i två månader om ens det och fem månader vinter, kan lova att du hinner titta på rätt många filmer på fem månader, njut av sommaren istället när du kan vara ute och göra grejer utan att ta på dig 10 kg kläder.

Ja iaf, jag och mamma försökte höstpynta lite med fina ljuslyktor och massa doftljus igår, blev faktiskt jätte fint! Det enda som jag tycker om med hösten är fakiskt att det är så fint med alla löv ute, det blir man iaf lite gladare av, antar att alla årstider har något positivt :)






Mina fina partylite ljuslyktor som vi pyntade med kvistar, bär och löv :)



Mammas fina ljuslykta :)




Blir.så.irriterad.

Asså är det bara jag dom blir fett irriterad när något jag har planerat med inte blir som planerat? Och nu bara för att INGET går bra blir jag bara mer och mer irriterad. Fuck you livet, fuck you.

Skulle egentligen vart med Rasmus ikväll efter att han hade vart på en firmagrej, det skulle vara slut klockan sex och han hörde av sig klockan sju och sa att han skulle komma klockan 9-10 och sen blev det senast klockan 11, så blev lite irriterad över det, men äh..antar att jag har gjort så någon gång mot honom med så jag får väl trycka undan min irritation och hålla god min :) Han sa ju förlåt.

Sen fick jag ju med presentkort på en filmsida i glossyboxen, på filmen "the great gatsby" så tänkte se på den och tänkte för mig själv att den här kvällen blir mysig ändå. jag går in på sidan, hyr filmen..då poppar det upp en grej jag behövde installera för att se den och jag tänkte "no problemo, det går fort" och det gjorde det också :) men när jag trycker på play så står det att jag fortfarande behöver installera det där jävla programmet, så installerade om det. OCH NU FUNKAR DET FORTFARANDE INTE! Irriterad pms brud har ni här, vafan är det för fel!? kan jag inte få ha min mysiga filmkväll utan strul. HAT på den här fredagskvällen.

Förövrigt så fyller min älskade bästa kompis Elin år idag så var hos henne i förmiddags och grattade min sjuka bästis, älskar dig! ♥









Det går som det ska

Känner mig så glad just nu!
Rasmus har fått egen lägenhet vilket löser massa,
Jag har äntligen kommit igång med körningen vilket betyder att jag är ett steg närmare att ta mitt körkort, det känns underbart!
Jag har en kul helg att se framemot med massa goa saknade människor som jag inte har träffat på länge. och snaaart ska jag göra min tatuering :D
Är det bara jag som tycker att på såna här dagar är bra musik extra bra? all musik blir bättre när man är glad typ haha :)




Den här människan gör mig så otroligt lycklig <3

OMGGG

Min bror ska flytta till Borås och dom har letat lägenhet sen i maj typ och Rasmus har haft ögonen på Andrés lägenhet ända sen dom började prata om att flytta. Igår så vann André och Marie (hans flickvän) budgivningen på den lägenheten dom vill ha. Så igår så fick vi iaf reda på att det var en tjej som tydligen stod i kö till lägenheten som skulle kolla på den. Vi tänkte att det var kört, MEN nu skrev Rasmus till mig att han fick lägenheten :-D:-D:-D så just nu är jag nog gladare än Rasmus tror jag haha, tycker det är skit roligt att han ska flytta för då kan vi inreda lägenheten hehe. Och jag vet ju lite hur man kan möblera på olika sätt eftersom min syster hade lägenheten innan min bror också, så den går lite i arv ;)
Kuuul