23/2

Halloo..Idag har jag och Rasmus vart tillsammans i 1 och ett halvt år :) Firar inte med något spec idag men vi tänkte fira mer nästa helg då lönen har kommit :-D Igår var det fredag, hade först bild där jag sminkade skuggning, man skulle härma en bild och jag valde en bild på Elisabeth Taylor. Såg helt galen ut men tror att resultatet kan bli ganska bra tillslut :)
På sminklektionen så sminkade jag Heena, vi sminkade 50tal med en glad eyeliner och glansiga röda läppar :)
En riktig sminkdag för sen när jag kom hem så gjorde jag en persikofärgad sminkning :)
Imorgon så blir det jobb på simhallen så det blir nog en vääldigt lugn kväll för mig ikväll (typ sitta hemma själv och äta morötter o dipp) ;(














20/2

Jag är så sugen på en förändring! Har nääästan bestämt mig för att jag ska bleka slingor till sommaren, men bara nästan. Jag kommer alltid tillbaka till den här rödbruna färgen tillslut och då är det svårt att få håret ljusare utan att det blir orange! för orange hår vill jag ju inte ha..Jag skulle vilja ha lite mer som min naturliga för att slippa den fula utväxten. Dock tycker jag inte om min naturliga eftersom jag har dom alla i Sverige, råttfärgat..eller med ett finare ord cendréfärgat hår :) Så jag vill ha lite guldigt i. Det är så fint att ha ljust hår på sommaren, och det är det jag siktar på. Tänkte bara fylla i utväxten så att det inte ser förjävligt ut och sen bara tvätta ur resten av den rödbruna toningen som är i :) Jag vill ju inte behöva klippa av halva mitt hår som jag oftast behöver göra när jag går till frissan eftersom jag sällan går dit, så jag tänkte bara försöka låta toningen gå ur istället för att hålla på att avfärga det för att kunna slinga :)
Iaf, någon sånt här skulle jag kunna tänka mig, fast kanske inte riktigt lika ljust som på andra bilden :)








Frans och brynfärgning

Idag har vi färgat fransar och bryn i skolan, det var kul eftersom det var så himla längesen vi gjorde det sist! lite utan det man hade lärt sig hade man ju glömt bort, det var ju ett år sedan vi hade det sist..
Jag har dock bara låtit någon färga mina fransar 1 gång för att jag tycker det är så sjukt läskigt! Det är nog just att jag hatar att få saker i ögonen, hatar tom att få vatten i ögonen för att jag får sån panik. sköljer aldrig ansiktet under duschen tex hehe. Iaf, jag blev nöjd med resultatet! Dock blev ögonbrynen lite för mörka men det är ju bara så insensivt i början, blir bättre sen. Tyckte det blev stor skillnad med tanke på att min normala färg är mörkblond :)
Tog tyvärr inga bilder medans vi höll på o färga varann men ska försöka komma ihåg det tills nästa gång! :)









19/2

Om sex dagar är det löön! Jag har vart så grymt dumsnål den här månaden, har inbillat mig själv att jag inte har haft några pengar bara för att jag fick mindre lön än vanligt..dumt att vänja sig vid en högre lön egentligen, anledningen till att jag har mindre lön beror mest på att detta året så måste jag betala skatt, vilket jag inte gjorde förra året iom att jag inte tjänade tillräckligt mycket :) lönen är ju slut men har ju nästan hela mitt studiebidrag kvar och det känns skönt :) dock kan jag ju inte använda dom iaf, även om jag hade velat det eftersom jag, min dumme fan har spärrat mitt kort eftersom jag slog in fel kod för många gånger, var helt övertygad om att det var rätt kod. Aja, får skylla mig själv, får lösa det imon :)
Ibland är jag så sjukt klantig! Har förövrigt gjort sönder mina glasögon och var tvungen att slänga mina linser för den här månaden bara för att jag hade glömt etuiet, så nu får jag gå o sr suddigt ett tag, bra jobbat Mikaela!














13/2

Gud vad tiden går fort! halva februari har redan gått. Vaknade klockan halv nio imorses av att det var för ljust i mitt rum haha, känns så skönt att det börjar bli ljusare ute nu! man blir så deppig när det är mörkt. längtar såå tills all den här snön och kylan är borta och till våren! Hatar att behöva ta på mig en tjock vinterjacka, vantar och halsduk så fort man ska någonstans, inte så smidigt direkt.
Igår var jag iallafall med Linda, det var så längesen jag träffade henne, eller man har väl setts på fester och på stan och så, men det är ju inte riktigt samma sak. Vi gick på stan lite och handlade present till min bror som fyller 25 på lördag, och fikade lite på torgis :) och sen åkte vi hem till mig, hon hade ju inte vart hemma hos mig innan..och vi har ju ändå bott här i snart 2 år hah, illa! Vi pratade gamla minnen, åt godis och tittade på film. Det är skumt att någon som man inte träffar så ofta kan veta så himla mycket om en, Linda har ju minne som en elefant så hon kommer ju ihåg allt dumt jag har gjort i mina dar, även sånt som jag har glömt haha. Men det var superkul att träffa henne igen! Får verkligen hoppas att det inte dröjer
så långt tid igen innan vi träffas :) Idag har jag väl inte planerat så mycket, har hand om Leo, våran hund idag så ska väl ta o gå ut lite.med honom snart :) Sen kommer Rasmus och hämtar mig vid fyra-halv fem så ska jag sova hos honom :) det är ju trots allt alla hjärtans dag imorgon ;))






Addicted

Ligger just nu och kollar om supernatural från säsong ett haha. Är en sucker för fantasyserier och har följt en serie som heter supernatural, är på säsong 7 egentligen.. det handlar om två bröder, Sam och Dean Winshester som jagar övernaturliga varelser och båda två är så jävla as-mega-hunk snygga och är väl kanske en liten anlednig till att jag inte kan slita blicken från skärmen hehe.
eftersom vi inte har något internet hemma så har jag inte kunnat fortsätta mitt tittande, så får vänta tills jag åker till Rasmus :(



Dean, så jävla snygg så att man smäter. Gift dig med mig!?

Sam, hans nittiotalsfrill blir förlåten eftersom den grymt snygga kroppen kompenserar upp det hela. ansiktet är det heller inget fel på heh






11/2

hej hallåee, idag har jag vart och jobbat, för er som inte vet det (tänkte eftersom att det är så himla många som läser min blogg) så jobbar jag i cafét på simhallen :) Jobbade med Lisa, har inte träffat henne på jättelänge så det var trevligt! :)
Idag har det vart precis lagom mycket att göra, inte för mycket mat-ruscher vilket är skönt. Kom dock en timma för tidigt imorses haha, började 12 men trodde jag började 11, så kan det gå :) men ist fick jag lägga mig i massören i en halvtimma, massören är typ en "massage säng", asgött och hade verkligen ingen lust att börja stressa i caféet efter det kan jag säga haha :) Men jag har tänkt på en sak...När man jobbar så är det så himla mycket roligare att göra tråkiga saker än när man är hemma, det är så mycket lättare än hemma på något vis.Och nu tänker säkert ni som.läser det här "är hon korkad eller? klart det är eftersom du får betalt" MEN jag är hundra på att jag absolut inte hade tyckt det var roligt att plocka ur diskmaskinen hemma även om jag hade fått betalt! Tycker även att det är mycket roligare att plocka ur diskmaskinen hos någon annan än mig själv också. min diskmaskin är nog jävligt tråkig haha. Nämen det är väl för att det är ett måste som gör det så himla jobbigt antar jag :)




10/2

Var på Oliven i borås igår och åt middag med Rasmus, Sofia och Robin. Det var supermysigt och maten var himmelsk. Vi kom dit vid nio så när vi hade ätit klart var klockan typ halv elva så jag och Rasmus beslutade oss för att bara åka hem eftersom vi var ganska trötta (haha ala pensionärsstil) så det blev en "somnaisoffan" kväll :)
Idag har vi inte gjort så mycket, Rasmus åkte hem för en stund för han skulle fixa lite grejer. Imorgon ska jag jobba, och eftersom det är lov så kommer det vara så grymt mycket att göra! Det är ju tur att jag inte jobbar själv iaf :)

bild från igår :) Jag och min baby. mitt hår ser megakort ut för det är lockigt.






8/2

Ögongodis

















och jaaa jag tycker will smith är het även fast ingen annan tycker det haha

Fotografering

Hade praktik 10-12 för sen skulle jag åka o styla på en fotning, och nu sitter jag på bussen hem till ulricehamn. Det var en elev som går textil på almås som har gjort kläderna, men så behövde hon stylister som kunde styla modellerna och då ställde jag, Olivia och Elsa upp. Och det var sååå kul! Det var tydligen en väldigt duktig/känd fotograf som vad med och fotade också, kommer dock inte ihåg namnet nu.. Jag fick styla två modeller och har gjort både hår och makeup :)
Som vanligt blir ju sminkningarna inte rättvisaeftersom jag har tagit med mobilen, på första modellen har jag gjort en ljusrosa/brun sminkning men den ser brun ut. Och på den andra modellen så ser det rosa/lila ut, men den var rosa/svart/grå :)

I <3 9gag


















































4/2

 
Sitter i biblioteket i skolan och kollar på bilder på när jag var i cypern i somras. Helt sjukt hur mycket jag längtar tillbaka dit. Enda gången jag har vart på utlandssemester med (nästan) hela min familj (alla förutom pappa). Förhoppningsvis blir det utlandssemester tills sommaren med, beroende på om jag har pengar :) Men vet inte med vem, och vart jag ska åka än hah, planerarn (Y) Min pojkvän ska ju åka till Las vegas med sina kompisar i sommar säger han ju...dissa mig bara, gör det :o Haha nämen hade vart kul att åka med honom men det hinner vi nog med någon gång :) Och Elin ska ju åka på studentresa och sen med sin pojkvän så jag får la ragga någon annan reskompis! :) Här kommer massa bilden från cypern!
 
 
Min mamma är neger.
Syster
Bror
Peter, min systers fästman :)
 

3/2

Igår var vi på fest hos Martin. Det var väl egentligen meningen att alla skulle dra till Borås sen och att det bara var förfesten men det blev inte så :) Istället så drog vi alla ner till hotellet vid elva. Jag och Colleen kom ju såklart inte in eftersom vi inte är 18 än men vi träffade folk i stan och stod och pratade med dom tills Rasmus ringde och ville gå o käka pizza eftersom det tydligen var alldeles dött på hotellet, och efter pizzan så drog vi hem :) Det var en mycket lyckad kväll och utan bakfylla såhär dagen efter, det är så det ska vara! ;)gjorde en guldig sotning igår med lite "wet look", använde mig faktiskt av cremeeyeshadow (lät så jävla dumt på svenska så skrev det på engelska istället haha!). Lite ovant att ha så mycket smink på mig men det är kul till fest! :) det såg mycket bättre ut i verkligheten dock, måste försöka få igång min kamera så jag slipper ta med mobilen :)